Website maken en beheren

Website maken en beheren

Wanneer u met een nieuwe onderneming start is het tegenwoordig noodzakelijk om een goede website te hebben.
In dit lespakket word u in een aantal weken tijd wegwijs gemaakt in de wereld van websites maken en het beheer daar van.

In de cursus 'Website maken' leert u in korte tijd hoe u een WordPress website in elkaar zet. Hier in word het complete stappenplan behandeld. Van de installatie tot aan de oplevering wordt u stap voor stap uitgelegd hoe het maken van een website werkt en wat daar zoal bij komt kijken.

Deze cursus kan worden aangevraagd voor een minimum van 6 weken een dag les per week, 2 lesuren per les.


PRIJS INDICATIE

Om u een idee te geven van de kosten staan hier onder voorbeeld pakketten met de prijs.

STARTERS WEBSITE - € 510,- (incl. BTW / excl. reiskosten)

In 6 lessen (van twee uur per les) gaan we u op weg helpen met uw eigen website. U zult aan het einde van de 6 lessen uw eigen website kunnen beheren met alle basis tools die WordPress te bieden heeft.

MEDIUM WEBSITE - € 1016,- (incl. BTW / excl. reiskosten)

In 8 lessen (drie uur per les) gaan we iets dieper in de stof duiken en gaan we aan de slag met de verschillende mogelijkheden van WordPress en de aanvullende plugins.

GROTE WEBSITE - € 1525,- (incl. BTW / excl. reiskosten)

In 12 lessen (drie uur per les) gaan we een grote website opzetten. Dit kan bijvoorbeeld voor een winkel zijn die veel producten wilt laten zien of een bedrijf met veel verschillende werkzaamheden. Dit kan uiteraard ook ingezet worden om uw medium website beter te begrijpen en hier eventueel extra les uren in wilt investeren.

 

* Reiskosten worden bepaald aan de hand van uw locatie.

LES MATERIAAL

De volgende onderdelen zullen tijdens de lessen behandeld worden.
Sommige onderdelen zijn optioneel.

WORDPRESS

Dit veelzijdige CMS staat aan de basis van de website. Van hier uit word de website opgebouwd en bewerkt.

HTML/CSS (OPTIONEEL)

HTML en CSS kunnen worden gebruikt om uw eigen stijl toe te passen op uw website. Denk hierbij aan o.a. lettertypes, kleuren, kaderbreedtes, etc.

PHOTOSHOP VOOR WEB (OPTIONEEL)

Om mooie afbeeldingen te kunnen maken voor uw website of marketing van uw website word het gebruik van photoshop sterk aangeraden. Met dit programma kunnen afbeeldingen gemaakt of bewerkt worden.

BASIS SOCIAL MEDIA GEBRUIK (OPTIONEEL)

Wilt u uw website promoten of wilt u social media gebruiken als aanvulling op uw website? Dan kan de cursus 'Basis social media gebruik' u goed van pas komen.

 

* Wanneer u dit lespakket aanvraagt word er gekeken naar uw specifieke doel. Aan de hand daar van worden de lessen en lesstof bepaald.