Drukwerk maken

Drukwerk maken

Een oud maar zeker nog relevant medium is drukwerk. In de cursus 'Drukwerk maken' word uitgelegd hoe u uw eigen drukwerk kunt opmaken. Op maat gemaakt drukwerk geeft uw onderneming een professionele uitstraling.

Deze cursus kan worden aangevraagd voor een minimum van 6 weken, een dag les per week, 2 lesuren per les.


PRIJS INDICATIE

Om u een idee te geven van de kosten staan hier onder voorbeeld pakketten met de prijs.

STARTERS LESPAKKET - € 339,- (incl. BTW / excl. reiskosten)

In 4 lessen (van twee uur per les) gaan we u op weg helpen met uw eigen drukwerk.

MEDIUM LESPAKKET - € 509,- (incl. BTW / excl. reiskosten)

In 6 lessen (twee uur per les) gaan we iets dieper in de stof duiken en kunnen we meer in detail gaan treden w.b.t. het maken van drukwerk.

GROOT LESPAKKET - € 1270,- (incl. BTW / excl. reiskosten)

In 10 lessen (drie uur per les) gaan we een of meerdere projecten bewerken en kunnen we alle elementen van het drukwerk (en alles wat daar bij hoort) behandelen.

 

* Reiskosten worden bepaald aan de hand van uw locatie.

LES MATERIAAL

De volgende onderdelen zullen tijdens de lessen behandeld worden.

PHOTOSHOP VOOR DRUKWERK

Photoshop word voor allerlei doeleinden ingezet. Ook voor drukwerk is dit een zeer geschikte tool om uw opmaak te verzorgen.

ILLUSTRATOR

Om met vectoren te werken word Illustrator gebruikt. Vector bestanden kunnen vergroot en verkleind worden zonder kwaliteits verlies. Dit is zeer geschikt voor bijvoorbeeld drukwerk en logo ontwerp.

INDESIGN (OPTIONEEL)

Wanneer u met veel tekst te maken heeft in uw drukwerk word InDesign ingezet om de tekst om een zo efficiënt mogelijk manier te plaatsen en te kunnen bewerken.

 

* Wanneer u dit lespakket aanvraagt word er gekeken naar uw specifieke doel. Aan de hand daar van worden de lessen en lesstof bepaald.